Хотів вкоротити собі віку: в Узині вогнеборці двічі за день рятували безхатька

Хотів вкоротити собі віку: в Узині вогнеборці двічі за день рятували безхатька

Учора, 1 листопада, до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про пожежу за адресою у м. Узин

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ДСНС України у Київській області.

На місце події направлено рятувальники 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Узин та 1-Державної пожежно-рятувальної частини м. Біла Церква.

Прибувши до місця виклику рятувальниками було встановлено, що з підвального приміщення п’ятиповерхового житлового будинку йде дим і, ймовірно, там можуть перебувати безхатьки. Після проведення розвідки, вогнеборцям вдалося врятувати двох чоловіків 1961 та 1970 років народження, одного з яких було госпіталізовано до медичного закладу з попереднім діагнозом — отруєння продуктами горіння, інший — від госпіталізації відмовився. Пожежу було ліквідовано о 20:46.

Згодом, цього ж дня, о 23:28 рятувальники отримали виклик за тією же саме адресою. На місце відразу виїхали рятувальники 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Узин, де виявили потерпілого, який попередньо відмовився від госпіталізації. Чоловік вирішив підпалити сміття та матраци в підвалі знову, пояснивши це тим, що хотів вкоротити собі віку, оскільки відчуває втому від життя. Рятувальники ліквідували загоряння о 23:46.

Із чоловіком продовжили бесіду патрульні Національної поліції.

Нагадаймо, що працівники ДСНС врятували чоловіка у Переяславі.