Кримській міст "втомився" і почав вкриватися тріщинами

У ЗМІ почалися ширитися карди, на яких видно, що на деяких опорах побудованого росіянами Кримського мосту у тимчасово окупованому Криму з’ явилися тріщини.

Відповідні фото публікують місцеві ЗМІ.

Варто зазначити, що окупанти використовують міст у воєнних цілях для забезпечення своїх військових в Україні.

Нагадаймо, над Керченським мостом 24 травня, здійнявся стовп густого диму. Окупаційна “влада” раптово перекривала його, заявивши про те, що тривають “військові навчання”.

Раніше, 3 травня у Краснодарському краї РФ вночі спалахнув резервуар з паливом. Очевидці повідомили про вибух, після чого й почалася пожежа в порту Тамань, що неподалік від Керченського мосту.

Вранці 24 лютого рашистська Московщина розпочала повномасштабну війну проти України.

По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі було завдано ракетних ударів, а війська московитів перейшли кордон під Харковом, Києвом, Херсоном, Черніговом і Сумами.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави піднято по тривозі. Кацапи розпочали інтенсивний обстріл підрозділів ЗСУ, українська армія дає відсіч російським військам.

В екстреному режимі працює Рада національної безпеки та оборони. Введено військовий стан. Україна офіційно направила позов проти Московії до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Під час війни рашисти обстрілюють та знищують об’єкти інфраструктури України, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. Також рашисти влаштовують геноцид українців у захоплених населених пунктах та масово ґвалтують жінок та дітей.

Веніамін Цвєтков